Whats with this

see below what happens when I click on smiles button down below. Been that way for many weeks. Is it just me??

[url=http://www.cfl.ca/index.php?name=PNphpBB2&file=quick_reply&qmode=smilies]http://www.cfl.ca/index.php?name=PNphpB ... de=smilies[/url]

Hacking attempt1

I get that too. Thought it was me and my redheaded stepchild Mac OS.

Never had a problem with the smileys before. How'd you get that error message?

Some how the Lions will get blamed for this.lol

I say that Jimenez should get suspended for it. :slight_smile:

Of course. Taking out a Stampeder just wasn't enough for you guys.

Does it when I click on the Smiles too. I just click preview and finish my message there.

Can't. Still missing the video footage of him taking out the smilies legs. :twisted:

Its been like that for me for a long time.
You have to use "New Reply" to get the smiles

I usually hit the preview button, and the smileys come up , and add them on that way. I can correct spelling mistakes if I happen to notice them.

I wasn't even aware of that Smiles button down there. Like sambo, I always use Preview when I want to add them.

When I try to put a smile or message icon in a reply, a popup window comes up and it says Hacking Attempt1.

No real answer from this other topic too:

Hack Attempt 1 Topic

Some suggestions therein may help, hopefully.

Merged…

did it to me too.

Sorry that I didn’t search… It’s the first time I noticed it and I thought it was something new or having to do with Opera on Linux. It’s happening on Firefox too.